Denna artikel är en annons

Säljsuccé i Hills Villastad

Bild 1 av 2 Just nu finns fristående villor á 130 kvm till salu och efter VIP-försäljning av lägenheterna i Hills Villastad Cederbacken släpps snart de kvarvarande till allmän försäljning.
Bild 2 av 2 Just nu finns fristående villor á 130 kvm till salu och efter VIP-försäljning av lägenheterna i Hills Villastad Cederbacken släpps snart de kvarvarande till allmän försäljning.

När försäljningen av 36 nya rad- och parhus i Hills Villastad drog i gång i våras fanns ändå en försiktig optimism om ett positivt mottagande på den då lite svajiga bostadsmarknaden. Två månader senare var det slutsålt! Kombinationen av rätt produkt, rätt pris och förstås rätt läge är framgångsfaktorn.

Precis invid Hills golfbana i Mölndal utanför Göteborg utvecklar konsortiet Hills Villastad ett helt nytt bostadsområde med olika typer av bostäder och ägandeformer. Hills Villastad är ett samarbete mellan Hills Golf & Sports Club och Veidekke Eiendom, och området kommer att bestå av cirka 350 nya bostäder när det är färdigbyggt. Det första området i projektet är i princip slutsålt och i våras påbörjades alltså försäljningen av det andra området, vilket kommer att bestå av rad- och parhus, villor och lägenheter. Just nu finns fristående villor á 130 kvm till salu och snart startar även försäljningen av 32 lägenheter i Hills Villastad Cederbacken.

– Vi upplever att intresset är fortsatt stort och att det är många blivande Hillsbor som i princip står köpklara inför säljstarterna, säger Melissa Mahan, försäljningschef region Väst på Veidekke Eiendom.

De nya villalägenheterna, som arkitekterna på Sweco Architects gärna kallar bostäderna för, har en boyta om 49,5–100,5 kvm som fördelar sig på 2–4 rum och kök med balkong, uteplats eller stor terrass. Ägandeformen är bostadsrätt och de kostar från 2 175 000 upp till 5 195 000 kronor.

– Det är tydligt att det här områdets naturliga koncept lockar många, fortsätter Melissa Mahan. Här lever du en otvungen livsstil mitt i naturen med alla möjligheter till både lugn och aktivitet, och dessutom med bekväm närhet till både Göteborgs och Mölndals city.

Lägenheterna i Hills Villastad Cederbacken ligger högst upp i området och har fin utsikt mot de gröna omgivningarna. Fasaderna i varmgrå färg med partier av cederträ smälter fint in i omgivande natur och ramar in hela bostadsområdet mot norr. Varje lägenhet har en eller flera uteplatser med mycket sol under hela dagen och bostäderna på översta våningen har stora privata terrasser.

– Möjligheten att bo bekvämt som i en villa men med lägenhetens – och framför allt bostadsrättens – alla fördelar attraherar allt fler, berättar Melissa Mahan. Och när du som här i Hills Villastad kan kombinera det med en direkt närhet till naturen och golfklubbens alla aktiviteter som golf, padeltennis, gym och restau-rang, känns det som en fullträff.

För mer information om projektet, vänligen besök: www.veidekkebostad.se/hillsvillastad